Bank

Welkom op de website van Axa Kantoor Bernaert. Axa Bernaert is al jaren een vaste waarde in het hart van Gent. Bij ons kan je terecht voor al je bankzaken, financiële vragen of verzekeringen. Met ons toegewijd team staan we voor jou klaar.

Beleggen

U hebt hard gewerkt voor uw spaargeld. Wij laten het voor u werken. Met onze spaar- en beleggingsverzekeringen haalt u een mooi rendement én slaapt u gerust. Weinig risico, wat meer risico en ook meer potentieel rendement, goed gespreid of sterk gefocust? U beslist zelf.

Bij kantoor Bernaert kunnen we u advies geven en begeleiden bij het opstarten of beheren van een beleggingsportefeuille. We helpen u deze te optimaliseren en af te stemmen op uw persoonlijke behoeften.

Meer info »

Lenen voor een woning

Geen waslijst aan ingewikkelde formules, gewoon een hypothecaire lening op basis van uw situatie. Ook lenen voor verbouwingen, renovaties of ecologische aanpassingen.

Meer info »

Lenen voor een voertuig

Staat u op het punt om een nieuwe auto te kopen? Wist u dat lenen voor een tweedehands wagen ook kan? Of voor een nieuwe fiets? Doe zeker eens de simulatie en ontdek onze voordelige tarieven.

Meer info »

Lenen voor een extraatje

De persoonlijke lening kan dienen voor een reis, de studies van de kinderen, nieuwe meubels, een voertuig ouder dan 5 jaar, ... Kortom, een lening voor wat u maar wilt. En het kan al vanaf 2.500 euro.

Meer info »